Ahojte,
zatím si hraji s Container stationem a zarazilo mě to že nemůžu přistupovat do datové složky kde se ukládají fotky a data z NextCloudu. Viz screen.
A další obecný dotaz. Když mám vytvořené nějaké "projekty" v Containeru, tak jak je snadno vyexportuji a následně vyexportuji třeba do jiného NASu? Když jsem použil funkci export/import tak daný contejner pak nechtěl bootovat a zasekl se na černé obrazovce a nic nedělal. Stejný připad se děje když mám například nějaký lixux, nastavím vše. Pak ho exportuji. A smažu z QNAPu. A následně to importuji do stejného NASu tak taky nebootuje
Existuje na to nějaký tool ?
Děkuji všem za odpovědi.
DOCKER / NextCloud - nelze přistupovat do datové složky
- OndrejCZE
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: DOCKER / NextCloud - nelze přistupovat do datové složky
to:d OndrejCZE
Měl bych dotaz zda jsi nějak už dořešil Nextcloud, také s tím bojuji, zkoušel jsem verzi VM
"https://www.hanssonit.se/nextcloud-vm/" ta vypadá dobře jen s certifikátem problém a přídání domény přístupu v php..změním a stejně se nepřipojím
Pak zkouším Docker a taky vypadá OK.
Ale u žádné verze nemohu připojit datové složky ze NASU jako místní externí úložiště
Můžeš poradit?
Díky ALeš
Měl bych dotaz zda jsi nějak už dořešil Nextcloud, také s tím bojuji, zkoušel jsem verzi VM
"https://www.hanssonit.se/nextcloud-vm/" ta vypadá dobře jen s certifikátem problém a přídání domény přístupu v php..změním a stejně se nepřipojím
Pak zkouším Docker a taky vypadá OK.
Ale u žádné verze nemohu připojit datové složky ze NASU jako místní externí úložiště
Můžeš poradit?
Díky ALeš
Qnap TS-253D 16 GB
- OndrejCZE
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
sorry. Nepřišlo mi upozornění, tak odpověď až nyní..
Udělal jsem to nakonec přes Docker, jenže mi to asi po 2 měsících zase spadlo. Ale instalace byla rychlá s tím (a i to perfektně běželo narozdíl Raspberry Pi4 s 8GB paměti), že jsem jen v adminu NC namapoval jako by sdílené složky, tak jsem se na to VY...
A mám to pořešeno že dokumenty a odpad synchronizuji přes Qsync a fotky klasicky přes QuMagie.
Jak jsi to vyřešil ty, když jsi neměl odpověď?
Btw ten server znám z doslechu od známých, kterí na tom mají rozjeté IPTV servery a je to za super prachy. Jen se tam myslím platí za přenos dat nebo jak to je. Kdysi jsem to studoval, ale už fakt nevím
sorry. Nepřišlo mi upozornění, tak odpověď až nyní..
Udělal jsem to nakonec přes Docker, jenže mi to asi po 2 měsících zase spadlo. Ale instalace byla rychlá s tím (a i to perfektně běželo narozdíl Raspberry Pi4 s 8GB paměti), že jsem jen v adminu NC namapoval jako by sdílené složky, tak jsem se na to VY...
A mám to pořešeno že dokumenty a odpad synchronizuji přes Qsync a fotky klasicky přes QuMagie.
Jak jsi to vyřešil ty, když jsi neměl odpověď?
Btw ten server znám z doslechu od známých, kterí na tom mají rozjeté IPTV servery a je to za super prachy. Jen se tam myslím platí za přenos dat nebo jak to je. Kdysi jsem to studoval, ale už fakt nevím
-
- Kontaktovat uživatele:
Rozbehano normalne jako webove stranky na web serveru s mariadb. Vnitrni slozky z NASu jdou normlane pridat.
Qnap TS-673A-32G