Díky, no jenže když odpojím diskové pole, kde mám nainstalovaný QuFirewall, a zpustí se NAS a i služby.. tak když kliknu na aplikaci, tak se sice zpustí okno, ale je tam křížek X a nějaký pokec že aplikaci nelze zcea zpustit nebo tak něco..
Jenže když připojím diskové pole s daty, a aplikace se zpustí, tak mi zablokuje po LANu přístup a do adminu se nedostanu Proto jsem ctěl třeba přes WinSCP se zalogovat do NASu a smazat konfigurační soubory.
QuFirewall
- OndrejCZE
- Kontaktovat uživatele:
-
Onlinelars
- Kontaktovat uživatele:
Re: QuFirewall
Něco podobného se mi stalo při přidání 2x10G síťovky - nemohl jsem se pak dostat do administrace, protože mě blokoval QuFirewall
Tak jsem podržel reset na NASce, tím se hodilo nastavení do defaultu a QuFirewall mě už pustil a mohl jsem si vše přenastavit a přidat nové rozhraní pro povolení v QuFirewall.
Pak se mi něco podobného stalo na jiné NAS, kde byla ale i Thunderbolt karta a naštěstí je spojení přes Thunderbolt jako DAC, takže jsem QuFirewall mohl přenastavit přes nalogování do systému přes Thunderbolt spojení
Tak jsem podržel reset na NASce, tím se hodilo nastavení do defaultu a QuFirewall mě už pustil a mohl jsem si vše přenastavit a přidat nové rozhraní pro povolení v QuFirewall.
Pak se mi něco podobného stalo na jiné NAS, kde byla ale i Thunderbolt karta a naštěstí je spojení přes Thunderbolt jako DAC, takže jsem QuFirewall mohl přenastavit přes nalogování do systému přes Thunderbolt spojení
- OndrejCZE
- Kontaktovat uživatele:
Re: QuFirewall
No, tak jsem přišel na to čím to bylo. "něco" preplo Wirtual LAN na LAN1 a tím to celé znepřistupnilo. Takže jsem aktivoval přístup přes CLOUD s odpojeným diskovým polem. Vložil jsem disky, načetl zpět pole. Tam se zpustil hned QuFirewall ( data jsou uloženy na tom poli), a přes cloud jsem se zalogoval a změnil ten LAN1 na Wirtual LAN (snad jsem to pojmenoval přesně) a vše běží.
A ano máš pravdu s tím DAC kabelem. Ten jsem taky musel povolit kdysi když jsem propojoval dva NASy
A ano máš pravdu s tím DAC kabelem. Ten jsem taky musel povolit kdysi když jsem propojoval dva NASy