Ahoj všem, jsem tu nový tak pár vět o sobě.
V oblasti IT jsem samouk, začínal jsem prvním PC 286 s MS-DOS 4.01, FoxPro 2.0, Text-602, hry mě neberou.
Pracoval jsem na statistikách a analýzách dat jiných, a hlavně hledal chyby při vkládání a snažil se naučit vkladatele dat, jisté míře přesnosti a jednotnosti. Tak to šlo od revoluce až do roku 2005, kdy už chybějící vzdělání vadilo a tak jsem odešel. Od té doby jsem neměl žádný kontakt s počítači.
Před dvěma lety jsem přestal jezdit po montážích a oprášil staré PC s W-xp. Bohužel vše zastaralé, systém, programy, licence atd. Pro začátek koupil starší PC s W10 (nic jiného než okna jsem nikdy neviděl a už ani nechci) začínám se učit od začátku. Díky novému DVB-T2 byla potřeba připojit více zařízení na net, tak mám jako domácí zálohování nový QNAP TS-228A (2x8T WD-red). Ze všech starých disků postupně sehrávám všechny staré fotky, filmy, seriály, hudbu na jedno místo. Něco mi funguje, něco né. Vůbec nerozumím systému a aplikacím QNAP a to je hlavní důvod mého členství zde, něco se naučit.
Díky za trpělivost.
Představení
-
- Kontaktovat uživatele:
- lars
- Kontaktovat uživatele:
Re: Představení
A my tě tady pěkně vítáme
Informací, různých videí atd. je tady strašná spousta, takže směle do toho
Informací, různých videí atd. je tady strašná spousta, takže směle do toho